Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Vi brænder FOR BÆREDYGTIGHED

DET STARTEDE
MED EN
STOR IDE

Vores virksomheds oprindelse skal findes tilbage i 1960’erne – en periode, hvor der var oprigtig bekymring for den manglende evne til at brødføde verden. I et forsøg på at adressere problemet startede vores grundlægger Lord Rank et projekt, der skulle finde en ny proteinkilde.

Bedre for dig og for vores planet

Quorn-produkter fremstilles af mykoprotein. Mykoprotein er et næringsrigt og sundt protein, som ikke indeholder kød. Det har et naturligt lavt indhold af mættet fedt og et naturligt højt protein- og fiberindhold. Quorn-produkter har samme smag, udseende og konsistens som kød – perfekt til dig, der gerne vil spise mindre kød eller lave sundere udgaver af hverdagens favoritretter.

Anbefales af læger, ernæringseksperter
og
hjerteforeninger
i hele
verden

ET PAR ORD FRA
VORES CEO

Vi hos Quorn har en enkel mission: ”at hjælpe forbrugerne til at spise mindre kød”. Når man tager de etiske, sundhedsmæssige og miljømæssige fordele ved Quorn-produkter i betragtning, bliver vores virksomheds ansvar centralt for alt, hvad vi foretager os.

Kevin

Under hele processen fra gård til gaffel
bestræber vi os
på at opnå
fremragende
miljømæssige
resultater