Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Ofte stilledeSpørgsmål

Quorn Foods vehemently denies the claims and allegations made in a recent product-packaging suit filed in California. 

We take great care to meticulously list the ingredients in each of our meat alternative products. This is why our packaging contains some of the most descriptive language of any food product on the market today. 

As a company, we strive to be as transparent as possible regarding our labeling. To this end, we’re not only fully compliant with U.S. Food and Drug Administration (FDA) regulations, we exceed the Agency’s standards by providing additional information regarding the contents of our products.

Quorn Foods recently celebrated the successful delivery of over three billion meals in 16 countries across the globe. We have been in business for over 30 years because of our attention to detail, and our commitment to making nutritious, great-tasting foods that are safe to eat and sustainable for our environment. 

We regret that Ms. Birbrower claims to have been unhappy with her purchase. But we will continue to stand behind our products, and intend to strongly defend the company against these misguided assertions.

Quorn er et brandnavn for vegetariske kølede og frosne fødevarer. Hovedingrediensen i Quorn-produkter er mykoprotein – en ernæringsmæssigt sund proteinkilde, der har et naturligt lavt indhold af mættet fedt og et højt indhold af protein og kostfibre. Quorn-produkter har samme smag, udseende og tekstur som kød – perfekt til dig, som gerne vil spise lækre vegetariske måltider eller lave sundere udgaver af hverdagens favoritretter.

Hovedingrediensen i Quorn-produkter er mykoprotein, som er en naturligt forekommende og ernæringsmæssigt sund proteinkilde fra svampefamilien. Mykoprotein fremstilles ved en gæringsproces på en måde, der minder om gæringsprocessen i brød. Quorn har ingen kraftig eftersmag, som der kan være med andre alternativer til kød, og Quorn-produkter absorberer effektivt de smagsvarianter, der anvendes under madlavningen, så du får rigtig lækre retter.


Ja! Quorn-produkter er en fantastisk tilføjelse til enhver sund kost og livsstil. Quorn-produkter har et lavt fedtindhold, højt fiberindhold og er en sund proteinkilde. Quorn-produkter er med til at reducere kødforbruget, støtter hjertesundheden, hjælper, hvis du skal passe på din vægt, og er skånsomme over for miljøet. Vores produkter har samme smag og konsistens som kød, men indeholder færre kalorier, mindre fedt og mindre kolesterol.

En af de vigtigste årsager til, at Quorn blev udviklet, var for at være en del af løsningen på verdens voksende befolkning og det stigende efterspørgsel efter protein. Kød er en meget ineffektiv kilde til protein, så det er en mere bæredygtig løsning at spise Quorn-produkter. For eksempel har Quorn-fars en CO2-udledning, der er op til 90 % mindre end for oksekød, så Quorn-produkter er både bedre for dig og for planeten.


Tilfælde af allergiske reaktioner på Quorn-produkterne er ekstremt sjældne, men det er svært at sige noget om din individuelle situation. Proteiningrediensen i Quorn-produkter, mykoprotein, kommer fra svampefamilien og har et højt indhold af protein og kostfibre, som kan forårsage overfølsomhed hos nogle mennesker.


Alle Quorn-produkter opfylder kravene til vegetarkost, men de fleste Quorn-produkter indeholder lidt æggehvide. Vi arbejder på et udvidet sortiment af veganske produkter og vil sørge for at give besked, så snart vi har dem færdige.


Vi er stolte af at kunne sige, at vores produktsortiment i Europa bruger æg fra frilandshøns. Æg er med til at give Quorn-produkter deres fantastiske konsistens. Æg er med til at binde mykoprotein og andre ingredienser sammen.


Alle Quorn-produkter er helt vegetariske, og vi er stolte af at kunne sige, at vi ikke bruger animalsk osteløbe.


Quorn-produkternes unikke proteinbase, mykoprotein, er GMO-fri. Som et brand af vegetariske produkter er det vores mission ikke at bruge gensplejsede ingredienser i vores produkter. Vi arbejder fokuseret med leverandørerne af vores ingredienser for at sikre dette.


Quorn-fars, -stykker og -fileter er egnet til glutenfri kost. Alle allergener er angivet tydeligt på bagsiden af emballagen i listen over ingredienser og i afsnittet om allergi.


Alle allergener er angivet tydeligt på bagsiden af emballagen i listen over ingredienser. Bemærk, at Quorn-produkter kan indeholde allergener som æg, mælk og hvede. Hovedingrediensen i Quorn-produkter, mykoprotein er ikke et allergen i henhold til Food Standards Agency. Da det har et højt indhold af protein og kostfibre, kan det dog medføre overfølsomhed hos nogle mennesker.


Her hos Quorn er det vores mål er at holde brugen af palmeolie nede på et minimum. I øjeblikket indeholder nogle få af vores produkter palmeolie – det er vores mål kun at anvende 100 % adskilt, bæredygtig palmeolie ved udgangen af 2015. Vi er medlem af Round Table on Sustainable Palm Oil (RSPO) og dermed forpligtet til at arbejde tæt sammen med vores leverandører om kun at bruge bæredygtige kilder.


De fleste af vores produkter er fremstillet i nøddefri faciliteter, men på nuværende tidspunkt fremstilles nogle Quorn-produkter i faciliteter, hvor der kan forekomme nødder.


De fleste af vores produkter indeholder ikke mælk eller laktose, men de fremstilles i anlæg, som forarbejder mælke- og laktoseholdige produkter. Alle allergener er angivet tydeligt på bagsiden af emballagen i listen over ingredienser og i afsnittet om allergi.


Quorn har været på det europæiske marked siden 1985.  Det understøttes som en sikker fødevare af store tilsynsmyndigheder i hele verden, herunder USA Food & Drug Administration (FDA) og UK Food Standards Agency (FSA), som er blandt verdens strengeste fødevaresikkerhedsmyndigheder.