Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Asiatisk stir-fry med squash-nudler og Quorn Stykker

serves
til personer 4
cooking time
10 min
serves
217 Kcals * pr. portion
serves
4,0g mættet fedt * pr. portion

ingredienser

  • 3 spsk soja
  • 3 spsk risvin
  • 1 spsk ahornsirup
  • 1 spsk reven ingefærrod
  • 1 spsk kokosnøddeolie
  • 2 squash, skåret i bånd/nudler med en julienneskræller eller kartoffelskræller
  • 1 gulerod, skrællet og skåret i tynde stave
  • 2 forårsløg, skåret i skiver
  • 125 g mangetout, skåret i halve på langs
  • 2 kinakål, skåret i strimler
  • 2 spsk ahornsirup
  • 2 spsk saft af en yuzu (eller alternativt 2 dele mandarinsaft til 1 del grapefrugtsaft)

Opskrift

Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål. Rør Quorn Stykkerne i, dæk til og stil i køleskabet i 20 minutter.

Forvarm den vegetabilske olie og steg de marinerede Quorn Stykker i 4-5 minutter. Tag Stykkerne af panden og hold dem varme.

Steg squash-nudlerne og de andre grøntsager i kokosnøddeolien på den samme pande i 4-5 minutter, eller indtil grøntsagerne er blevet bløde.

Servér den færdige stir fry og anret de marinerede Quorn Stykker ovenpå. Afslut med at hælde lidt dressing på retten.

udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig