Skip to main content

Citron-og chililinguine med Quorn stykker

Quorn pieces lemon and chilli linguine vegetarian pasta recipe

Prøv denne saftige, smagsfulde citron- og chili-linguine, der er inspireret af det italienske køkken. Quorn stykker steges perfekt gyldne i citronsaft og olivenolie, inden hvidløg og chili tilføjes og tager retten til nye højder. Det hele samles med fløde og citronskal samt et drys basilikum. Det er en ret, der er nem at lave og lækker at spise.

Til personer 4

15 mins

Ligetil

451 kcal
(Pr. servering)

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn stykker

Rig på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mættet fedt

Ingredienser

  • 300 gr. kødfri Quorn stykker fra frost
  • 1 bouillonterning med grøntsagssmag
  • 225 gr. tørret linguine- eller spaghettipasta
  • 2 spsk. olivenolie
  • Skallen og saften fra 1 citron
  • 1 stort hvidløgsfed, fint hakket
  • 1 rød chili, fint hakket (gem lidt til at pynte med)
  • Friskkværnet, sort peber
  • 3 spsk. frisk basilikum i tynde strimler
  • 150 ml. madlavningsfløde (kan udelades)

Fremgangsmåde

  1. Opløs bouillonterningen i en stor gryde med kogende vand og kog linguinepastaen efter anvisningen på pakken.
  2. Varm 1 spsk. af olien på en stegepande, mens pastaen koger, og tilføj de kødfri Quorn kyllingestykker. Hæld citronsaften over og steg kyllingestykkerne i 5-6 minutter, mens de vendes jævnligt.
  3. Tilføj hvidløg og rød chili og steg kyllingestykkerne i yderligere 3 minutter, mens der røres jævnligt.
  4. Hæld vandet fra linguinepastaen og rør den resterende 1 spsk. olie i. Tilføj linguinepastaen til stegepanden med de kødfri Quorn kyllingestykker. Tilføj dernæst citronskallen, fløden (denne kan udelades, hvis det foretrækkes), og krydr godt med sort peber.
  5. Rør den friske basilikum i retten og servér den med friskskåret chili og en smule ekstra basilikum til pynt.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter