Skip to main content

Club sandwich

quorn fillets new york club sandwich vegetarian recipe

Lav en club sandwich, der bringer tankerne til New Yorks mange diners, med Quorn fileter og en cremet yoghurtdressing.

Til personer 4

15 mins

Ligetil

506 kcal
(Pr. servering)

10g af fedt

A bag of Quorn Fillets showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn fileter

Rig på protein

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

  • 6 stk Quorn fileter (280 g)
  • 8 skiver brød (400 g)
  • 140 g romaine salat
  • 20 g rødløg
  • 200 g tomat
  • 150 g kapers
  • 50 g parmesan ost
  • Karrydressing
  • ½ tsk sennep
  • 1 tsk karry
  • ½ tsk soya
  • 200 g creme fraiche 9%
  • ½ tsk sukker
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Riv parmesanen på et fint rivejern og drys det i 8 ovale bunker på en bageplade med bagepapir. Laget må ikke være for tykt (maks 2 mm), men skal være helt dækkende. Bag de såkaldte touilles i ovnen ved 180 grader, til de er gyldne - ca 10 min.
  2. Steg derefter Quorn-fileterne på en pande i lidt olie.
  3. I en lille skål blandes lidt sennep og karry under omrøring.
  4. Vend forsigtigt creme fraiche i sammen med soja, sukker, salt og peber.
  5. Vask salaten og tomaterne og skær dem i passende stykker.
  6. Rist brødet, og smør det med karrydressingen. Anret salat, tomat og skiver af Quorn-fileterne samt parmesan-stykkerne oven på den ene skive brød, og læg det andet ovenpå

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter