Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Grillburger med Quorn-bøffer og ost

serves
til personer 4
cooking time
15 min
serves
Kcals * pr. portion

En klassisk burger til grillen, som smager fremragende!

ingredienser

  • 150g Quorn-fars
  • 4 burgerboller
  • 8 skiver agurk
  • 8 skiver tomat
  • 8 skiver rødløg
  • 1 æg samt ½ dl letmælk
  • 40 g hvedemel
  • 4 skiver ost (emmentaler eller cheddar)
  • 4 spsk. tomatketchup
  • 4 spsk. græsk yoghurt 10%
  • 20 g blandede spæde salater
  • Salt og peber

Opskrift

  1. Skær burgerbollerne over, og varm dem i ovnen i 4 minutter ved 200 grader. 
  2. Skyl agurk og tomat, og snit dem i skiver. Snit rødløg i skiver.  
  3. Kom Quorn-fars i en skål, tilsæt æg og mælk, og rør det sammen. Kom mel i, og rør farsen, til den har samlet sig.  
  4. farsen til bøffer, og krydr dem med salt og peber. Læg Quorn-bøfferne på grillen, og lad dem stege på hver side i 3-4 minutter.  
  5. Læg osten på bøfferne, når de er vendt.  
  6. Smør bunden af burgerbollerne med ketchup, og toppen med den græske yoghurt.  
  7. Læg salat på bunden. Kom agurk og tomatskiver oven på salaten.  
  8. Læg bøfferne på og put rødløg på toppen. Slut af med at lægge toppen af burgerbollerne på. Server evt. med en frisk salat.

Tips!

- Smør Quorn-bøfferne med forskellige grillmarinader under stegningen.
- Krydr den græske yoghurt med forskellige urter

udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig