Skip to main content

Grillede grøntsager med veganske nuggets og tomatrelish

Quorn Vegan Nuggets served on newspaper on top of a wire rack with a side of orange sauce and cups of roasted root vegetables

Prøv vores veganske Quorn nuggets med hjemmelavet dip, hvis du trænger til en velsmagende snack. De sprøde nuggets passer perfekt til dip og vil helt sikkert falde i god jord hos ungerne.

Til personer 4

40 mins

Ligetil

417 kcal
(Pr. servering)

Vegansk

Quorn Vegan Crunchy Nuggets packaging with nutritional information.

Lavet med Quorn vegan nuggets

Ingen soja

Rig på kostfiber

Rig på protein

Ingredienser

  • 1 pakke Quorn vegan nuggets
  • Grillede grøntsager:
  • 2-3 rødbeder
  • 2-3 gulerødder
  • 2-3 pastinakker eller anden rodfrugt
  • 1 helt hvidløg
  • Rosmarin
  • Olivenolie
  • Havsalt og peber efter smag
  • Tomatrelish:
  • 5 mellemstore tomater
  • 1/2 rødløg, skrællet og delt I fire lige store stykker
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 knsp- salt og peber
  • ½ tsk. Chiliflager

Fremgangsmåde

  1. Skræl rodfrugterne og skær dem ud i stave eller bidder. Læg dem i et ovnfast fad. Skær det hele hvidløg over på midten og læg det sammen med rodfrugterne i det ildfaste fad. Krydr med salt, rosmarin og kom en god sjat olivenolie over.
  2. Kom dem i ovnen og lad dem bage i ca 45 min på ca. 200 gr. Ved varmluft (225 i alm. Ovn). Tag dem ud, når de er gyldne og sprøde.
  3. Læg tomater, løg og hvidløg på en bageplade, hæld olivenolie over og kom dem ind i ovnen sammen med grøntsagerne i ca. 15 min. Tag dem ud og lad det afkøle lidt. Fjern derefter skrællen fra tomaterne og kom det hele i en blender sammen med løg og hvidløg. Blend til det er groft hakket. Rør salt, peber og chiliflager i.
  4. Kom Quorn nuggets i ovnen og lad dem bage i ovnen de sidste 15 minutter sammen med grøntsagerne.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter