Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Grillede grøntsager med veganske nuggets og tomatrelish

serves
til personer 4
cooking time
40 min
serves
417 Kcals * pr. portion
serves
1.5g mættet fedt * pr. portion

ingredienser

  • 1 pakke Quorn veganske nuggets
  • Grillede grøntsager:
  • 2-3 rødbeder
  • 2-3 gulerødder
  • 2-3 pastinakker eller anden rodfrugt
  • 1 helt hvidløg
  • Rosmarin
  • Olivenolie
  • Havsalt og peber efter smag
  • Tomatrelish:
  • 5 mellemstore tomater
  • 1/2 rødløg, skrællet og delt I fire lige store stykker
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 knsp- salt og peber
  • ½ tsk. Chiliflager

Opskrift

  1. Skræl rodfrugterne og skær dem ud i stave eller bidder. Læg dem i et ovnfast fad. Skær det hele hvidløg over på midten og læg det sammen med rodfrugterne i det ildfaste fad. Krydr med salt, rosmarin og kom en god sjat olivenolie over.
  2. Kom dem i ovnen og lad dem bage i ca 45 min på ca. 200 gr. Ved varmluft  (225 i alm. Ovn). Tag dem ud, når de er gyldne og sprøde. 
  3. Læg tomater, løg og hvidløg på en bageplade, hæld olivenolie over og kom dem ind i ovnen sammen med grøntsagerne i ca. 15 min.  Tag dem ud og lad det afkøle lidt. Fjern derefter skrællen fra tomaterne og kom det hele i en blender sammen med løg og hvidløg. Blend til det er groft hakket. Rør salt, peber og chiliflager i.
  4. Kom Quorn nuggets i ovnen og lad dem bage i ovnen de sidste 15 minutter sammen med grøntsagerne.
udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig