Skip to main content

Grøn thai-karry med Quorn stykker

Vegetarian Thai Green Curry, made with Quorn Pieces, coconut milk, lime, soy sauce, onion, served in a bowl.

En lækker, velsmagende og nærende grøn thai-karry, lavet med Quorn stykker.

Til personer 4

40 mins

Midtimellem

250 kcal
(Pr. servering)

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn stykker

Rig på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mættet fedt

Ingredienser

  • 300g Quorn stykker
  • 2 spsk. sojasauce light
  • 1-2 spsk. vegetabilsk olie
  • 2 spsk. grøn thai-karrypasta
  • 2 skalotteløg, fint hakkede
  • 1 grøn chili, fint hakket og uden frø
  • 3 hvidløgsfed, pressede
  • 400 gr. kokosmælk
  • 125 gr. babymajs, blancherede
  • 125 gr. grønne bønner, klargjorte og blancherede
  • 1 bundt friske asparges, klargjorte og blancherede
  • 1 squash, skåret i tynde skiver
  • 1 rød peberfrugt, skåret i tynde skiver og uden frø
  • 125 gr. pak choi, hvor bladene er revet fra hinanden
  • 1 spsk. limesaft
  • Lille håndfuld frisk koriander, hakket
  • 2 forårsløg, klargjorte og skåret i tynde strimler

Fremgangsmåde

  1. Marinér Quorn stykkerne i sojasaucen i op til 30 minutter.
  2. Varm olien i en wok, tilføj den grønne thai-karrypasta og steg i 2 minutter, mens der røres jævnligt.
  3. Tilføj skalotteløgene, chili og hvidløg og steg ved omrøring i 2 minutter. Rør de marinerede Quorn stykker i og steg i yderligere 1 minut.
  4. Hæld kokosmælken i og bring retten i kog. Tilføj de blancherede babymajs, grønne bønner, asparges, squash og den røde peberfrugt. Kog over mellemvarme i 3-4 minutter, mens der røres uafbrudt. Tilføj pak choi-bladene og dæk wokken til med låg i 1 minut, indtil bladene er blevet gennemdampede. Rør derefter den friske limesaft og halvdelen af den hakkede koriander i.
  5. Pynt med resten af korianderen og forårsløgene og servér med jasminris.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter