Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Indisk gryderet og pilaff ris

serves
til personer 3
cooking time
30 min
serves
Kcals * pr. portion

En eksotisk og krydret gryderet

ingredienser

  • 1 pk Quorn-stykker
  • 3 dl basmatiris eller jasminris
  • 1 stk finthakket løg
  • 1 knsp safran
  • 1 spsk edelsüss paprika
  • ½ dl rosiner
  • 7 dl vand
  • 2 spsk koncentreret grøntsagsfond
  • 1 stk forårsløg i strimler
  • 3 fed hvidløg
  • ½ stk hakket rød chili
  • 1 spsk stødt fennikelfrø
  • 5 stk tomater, hakkede
  • 1 stk gulerod
  • ½ stk grøn peber i strimler
  • 1 tsk sukker
  • 1 dl frisk koriander, grofthakket
  • 20 g babyspinat
  • 2 dl yoghurt naturel
  • Olie til stegning
  • Salt
  • Citronsaft

Opskrift

  1. Svits risene og ½ finthakket løg i lidt olie. 
  2. Tilsæt safran, paprikapulver og rosiner.  
  3. Hæld 5 dl vand og 1 spsk koncentreret grøntsagsfond ved, og lad det hele simre under låg i 20 minutter.  
  4. Vend det friske forårsløg i risene og smag til med salt.  
  5. Svits resten af løget i en smule olie sammen med hvidløg, chili, fennikel og tomater i en gryde.  
  6. Tilsæt 2 dl vand og 1 spsk grøntsagsfond og lad det koge.  
  7. Tilsæt Quorn-stykker og gulerod og kog videre i 10 minutter.  
  8. Tilsæt grøn peber og lad retten koge i yderligere 2 minutter.  
  9. Tag retten af blusset og tilsæt sukker og koriander, smag til med salt og citron.  
  10. Rør yoghurten i eller server den som tilbehør. Garnér med babyspinat
udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig