Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Vegetarisk Lasagne

serves
til personer 4 - 6
cooking time
40 min
serves
563 Kcals * pr. portion
serves
2,7g mættet fedt * pr. portion

ingredienser

  • 500 g Quorn Fars
  • 2 spiseskefulde ekstra jomfruolivenolie
  • 100 g blandet bladselleri, gulerødder og løg, finthakket
  • 500 g tomatpuré
  • Salt og sort peber
  • 1 lille håndfuld basilikumblade
  • 1 rosmarinkvist
  • 1 liter sojamælk
  • 80 g smør
  • 60 g mel
  • En knivspids muskatnød
  • sort peber efter behov
  • 500 g lasagneplader
  • 150 g Parmigiano Reggiano

Opskrift

  1. Forvarm ovnen til 180 °C.
  2. Lav en sovs med selleri, gulerod og løg og vend i 5-10 minutter, indtil grøntsagerne er blevet bløde. Tilføj tomatpuréen, basilikum, rosmarin, salt og peber, få det op at koge, og lad så saucen simre i 20 minutter. Tilføj Quorn Farsen og rør rundt med jævne mellemrum.
  3. For at lave bechamelsovsen skal du smelte smøret i en kasserolle, hælde og røre melet i, og lade det opvarme i 2-3 minutter. Hæld langsomt og gradvist sojamælken i, mens du rører rundt uafbrudt. Få det op at koge, og lad det så simre i 5-10 minutter. Tilføj muskatnødden.
  4. Tilbered pastaen i kogende, saltet vand i 3-4 minutter. Hæld al væden fra.
  5. Læg en spiseske sovs i bunden af en dyb bradepande, dæk den med et lag lasagneplader, tilføj en skefuld sovs og en skefuld bechamelsovs, rør det lidt sammen og drys lidt Parmigiano Reggiano henover; gentag så processen indtil du har nået det antal lag, du gerne vil have. Endelig skal du tilføje bechamelsovsen, en smule kødsovs og så drysse en gavmild mængde parmesan ud over, og derefter bage lasagnen i 30 minutter.
udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig