Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Opskrift-pa-fladbrod-med-chilifyld

serves
531 Kcals * pr. portion
serves
8,9g mættet fedt * pr. portion

ingredienser

  • 150 g vegetariske Quorn stykker
  • 1 lille orange peberfrugt, snittet i tynde skiver og uden kerner
  • 1 lille aubergine, snittet i tynde skiver
  • 1 fladbrød med hvidløg og persille
  • 100 g mozzarellaperler
  • 1 lille rød chili, skåret i tynde ringe
  • 8-10 mynteblade, grofthakkede
  • 2 spsk hvidløgsolie
  • 1 spsk sojasauce
  • ½ tsk chiliflager

Opskrift

  1. Forvarm ovnen til 200°C/400°F/gasmærke 6. Placér den orange peberfrugt   i en bradepande og lad den stege i ovnen i 20 minutter, hvorefter du tager den ud og lader den køle ned.
  2. Bland samtidig ingredienserne til marinaden sammen i en røreskål og tilføj Quorn Stykkerne, dæk skålen til, og lad den marinere i 30 minutter.
  3. Opvarm en grillpande ved høj varme og grill auberginen i 1 minut på begge sider og sæt den til side.
  4. Læg fladbrødet på en stor bageplade og dæk med aubergineskiverne, de marinerede Stykker, den orange peberfrugt, mozarellaperlerne og chilien og bag i midten af ovnen i 12 minutter.
  5. Drys med de hakkede mynteblade og servér.

udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig