Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Papayasalat med Quorn Stykker og æblebalsamico

serves
til personer 4
cooking time
10 min
serves
341 Kcals * pr. portion
serves
2,6g mættet fedt * pr. portion

ingredienser

  • 280 g
  •   veganske Quorn Stykker, optøede
  • 8 spsk æblebalsamicoeddike
  • 4 spsk vegetabilsk olie
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk chiliflager
  • En knivspids stødt kanel
  • En knivspids stødt kryddernellike
  • 2 papayaer, skrællet og skåret i både
  • 1/2 agurk, skrællet og skåret i meget tynde strimler
  • 2 mellemstore gulerødder, skrællet og skåret i tynde strimler
  • 4 forårsløg, skåret i tynde skiver
  • 80 g granatæblekerner
  • 10 g koriander, hakket
  • 10 g mynteblade, hakket
  • 100 ml frisk appelsinsaft
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 1 tsk rørsukker
  • 1 spsk olivenolie
  • En knivspids salt og sort peber

Opskrift

  1. Kombinér ingredienserne til marinaden i en skål, tilføj Quorn Stykker, rør godt rundt og dæk så skålen til og stil den i køleskabet i 20 minutter.
  2. Forvarm ovnen til 200°C/400°F/Gasmærke 6
  3. Placér de marinerede Quorn Stykker på en let penslet bageplade og bag på den midterste rille i ovnen i 8-10 minutter, indtil de er gyldenbrune.
  4. Kombinér ingredienserne til salaten og bland dem godt sammen. Dryp salatdressingen ud over.
  5. Arrangér på en tallerken og kom de bagte Quorn Stykker ovenpå. Pynt med mynteblade.



udskriv opskrift