Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Quorns opskrift på hjemmelavet kyllinge- og grøntsagssuppe

serves
78 Kcals * pr. portion
serves
0,4g mættet fedt * pr. portion

ingredienser

  • 300 g vegetariske Quorn stykker 
  • 900 ml grøntsagsfond
  • 3 laurbærblade
  • 2 gulerødder, skrællede og grofthakkede
  • 1 porre, vasket og grovhakket
  • 2 selleristængler, vaskede og grofthakkede
  • 1 spsk vegetabilsk olie
  • 2 skalotteløg, skåret i skiver
  • 1 hvidløgsfed, knust
  • 100 g drænede majs
  • ¼ tsk chiliflager
  • 1 tsk stivelsespulver, blandet med vand

Opskrift

  1. Hæld grøntsagsfonden i en stor gryde og varm den op, til det koger godt. Skru ned til simretemperatur og tilføj laurbærblade, gulerødder, porre og selleri. Lad suppen simre videre i 15 minutter, indtil grøntsagerne er bløde.
  2. Varm samtidig olien på en pande og steg Stykkerne i 7 minutter, indtil de begynder at blive gyldne. Tilføj skalotteløg og hvidløg og fortsæt med at stege i 3 minutter, indtil løgene er bløde. Hæld stykkerne over i den store gryde sammen med majs, chiliflager og stivelsespulveret. Rør godt rundt og lad suppen simre og tykne en smule.
  3. Fjern laurbærbladene og krydr efter behov.
  4. Server med et stykke sprødt brød med smør.

Egnet til nedfrysning

udskriv opskrift