Skip to main content

Quorns opskrift på hjemmelavet kyllinge- og grøntsagssuppe

homemade vegetable soup with quorn pieces vegetarian recipe

Hvis du gerne vil have en opskrift, der varmer i vinterkulden, så prøv vores hjemmelade grøntsagssuppe med Quorn stykker. Det er en ret, der er både lækker og nem, og som er perfekt til de kolde dage.

Til personer 4

25 mins

Ligetil

78 kcal
(Pr. servering)

2g af fedt

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn stykker

Rig på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mættet fedt

Ingredienser

  • 300 g vegetariske Quorn stykker
  • 900 ml grøntsagsfond
  • 3 laurbærblade
  • 2 gulerødder, skrællede og grofthakkede
  • 1 porre, vasket og grovhakket
  • 2 selleristængler, vaskede og grofthakkede
  • 1 spsk vegetabilsk olie
  • 2 skalotteløg, skåret i skiver
  • 1 hvidløgsfed, knust
  • 100 g drænede majs
  • ¼ tsk chiliflager
  • 1 tsk stivelsespulver, blandet med vand

Fremgangsmåde

  1. Hæld grøntsagsfonden i en stor gryde og varm den op, til det koger godt. Skru ned til simretemperatur og tilføj laurbærblade, gulerødder, porre og selleri. Lad suppen simre videre i 15 minutter, indtil grøntsagerne er bløde.
  2. Varm samtidig olien på en pande og steg Stykkerne i 7 minutter, indtil de begynder at blive gyldne. Tilføj skalotteløg og hvidløg og fortsæt med at stege i 3 minutter, indtil løgene er bløde. Hæld stykkerne over i den store gryde sammen med majs, chiliflager og stivelsespulveret. Rør godt rundt og lad suppen simre og tykne en smule.
  3. Fjern laurbærbladene og krydr efter behov.
  4. Server med et stykke sprødt brød med smør. Egnet til nedfrysning

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter