Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Orientalsk suppe med Quorn strimler

serves
til personer 4
serves
144.9 Kcals * pr. portion
serves
0.4g mættet fedt * pr. portion

ingredienser

  • 350 g. Quorn strimler
  • 1200 ml. grøntsagsbouillon
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød chili, uden kerner og hakket
  • 75 g. shitake svampe, tyndtskåret
  • 75 g. babymajs, skåret på tværs
  • 3 spsk. Tør sherry
  • 3 spsk. Mørk soya
  • 1 tsk. Miso pasta*
  • 75 g. tynde ægnudler
  • 1-2 forårsløg

Opskrift

  1. Hæld grøntsagsbouillonen i en stor gryde
  2. Tilføj hvidløg, chili, champignoner, babymajs, sherry og soya
  3. Bring retten i kog og lad den simre i 10 minutter
  4. Tilføj Quorn strimler, miso pasta og ægnudler og lad det koge i 3-4 minutter
  5. Smag til og kom mere soya i om nødvendigt
  6. Fordel suppen i skåle, pynt med forårsløg og server

*Miso pasta er populær i japansk mad og er lavet af fermenteret ris eller soya. 

udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig