Denne lækre pizza er så let at tilberede – og hele familien vil elske den!
Til personer 4
25
mins
Easy
440 kcal (Pr. servering)
Ingredienser
300 g Quorn fars
1 spsk olivenolie
1 løg, hakket
4 spsk barbecuesauce (opskrift findes nedenfor, hvis du foretrækker den hjemmelavet)
1 spsk vegetarisk Worcestershiresauce
4 spsk ketchup
2 tsk sennep
2 spsk majs fra dåse
2 x 25 cm pizzabunde
1 spsk tomatpuré
100 g reven Monterey Jack-ost el.lign.
En håndfuld rucolablade til pyntning
8 spsk farinsukker
2 spsk æbleeddike
1 spsk honning
½ tsk vegetarisk Worcestershiresauce
½ tsk stødt allehånde
¼ tsk hvidløgspulver
½ tsk cayenne-peber
1 spsk flydende røgaroma
150 ml ketchup
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 ˚C/350 F.
Forvarm olien i en pande ved mellemvarme og steg løgene let i 4-5 minutter, indtil de er bløde. Rør barbecuesaucen, den vegetariske Worcestershiresauce, ketchup og sennep i og varm blandingen, indtil den er jævnt varm. Tilføj Quorn Farsen og majsen og lad blandingen varme i yderligere 2-3 minutter, inden du tager panden af kogepladen.
Læg pizzabundene på et stykke bagepapir, pensl med tomatpuré og drys ca. ¼ af den revne ost over. Fordel Quorn Fars-blandingen på bundene og slut af med den resterende ost.
Bag pizzaerne i 15-20 minutter, indtil de er gyldne. Tag dem ud af ovnen og pynt med lidt rucolablade.
Spis pizzaerne med en tomat- og basilikumsalat. Hvis du gerne vil have en stærkere og mere krydret pizza, kan du prøve at erstatte halvdelen af barbecuesaucen med Srirachasauce. Hvis du har barbecuesauce tilovers, kan den gemmes i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 2 uger.