Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Quorn Beef Teriyaki

serves
til personer 4
cooking time
15 min
serves
Kcals * pr. portion

ingredienser

  • 300g Quorn strimler
  • 2  spsk. Vegetabilsk olie
  • 3 spsk. Amari soja sauce eller Teriyaki sauce
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 1 spsk. Finthakket ingefær
  • saft og fint revet skal fra ½ appelsin
  • 2 spsk. Risvin eddike
  • 125g tørrede æg nudler
  • 1/2 rød peber i tynde skiver
  • 50g champignoner i tynde skiver
  • 6 forårsløg skåret i stykker på 1 cm
  • saften fra ½ citron eller lime
  • 2 spsk. Finthakket korinader

Opskrift

1. Læg Quorn strimler i en skål og tilsæt 1 spsk. vegetabilsk olie, soja eller Teriyaki sauce, hvidløg, ingefær, appelsinsaft, fint revet appelsinskal og ris vineddike. Lad marinere i 40 minutter. Omrøres indimellem.

2. Læg æg nudlerne i en skål og hæld kogende vand på indtil de lige er dækket. Lad trække i omkring 3 minutter, hvorefter vandet hældes fra og nudlerne sættes til side.

3. Placer en wok over høj varme, hæld den resterende spsk. vegetabilsk olie i og steg den røde peber i 2 minutter, tilsæt derefter champignon og forårsløg og lad retten simre i 2 minutter.

4. Hæld Quorn strimler og marinade i wokken og steg i 3-4 minutter, tilsæt derefter citronsaft eller limesaft og koriander.

5. Til sidst tilsættes de drænede nudler og blandes med de øvrige ingredienser.

6. Serveres straks med et drys af frisk koriander.


udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig