Quorn bolognese
Prøv denne opskrift på en hurtig omgang spaghetti bolognese, som laves med Quorn fars, champignon og løg samt en lækker tomatsauce. Denne ret kan selvfølgelig tilpasses din egen favorit Bolognese. Bare brug Quorn-fars i stedet for hakket oksekød.
Til personer 4
15 mins
Ligetil
464 kcal
(Pr. servering)
14g af fedt
£ 0.92.00
(Pr. servering)
22.8
g protein
(Pr. servering)
Lavet med Quorn fars
Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 350 g Quorn fars
- 30 ml oliven olie
- 1 stk stort løg
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk blandede, tørrede urter
- 1½ spsk rød pesto
- ½ dl tomatpuré
- 400 g hakkede tomater
- 1½ dl rødvin
- 1½ dl vand
- Salt og peber
- Spaghetti eller anden pasta
Fremgangsmåde
- Hak løget groft.
- Opvarm olien i en gryde.
- Tilsæt løg, knuste hvidløg og steg i 4-5 minutter eller til løgene er klare og bløde.
- Tilsæt Quorn-fars og tørrede urter og steg i yderligere 2-3 minutter så farsen bliver let brunet.
- Tilsæt pestoen, tomatpure, hk. tomater, rødvin og vand.
- Krydr med salt og peber, giv retten et opkog og lad den simre uden låg i 20 minutter.
- Smag til og server med spaghetti.
OPSKRIFTINSPIRATION
Se alle opskrifterOpskrifter
Karry med Quorn fars, spinat og søde kartofler
Til personer 4
15 mins
315 kcal
(Pr. servering)
Opskrifter
Spaghetti bolognese-kopper med Quorn fars
Til personer 12
50 mins
97 kcal
(Pr. servering)
Opskrifter
Vegetarisk beef wellington med Quorn Fars
Til personer 6
50 mins
557 kcal
(Pr. servering)
Opskrifter
Winter-power bowl med stegte grøntsager og Quorn Fars
Til personer 4
65 mins
661 kcal
(Pr. servering)