Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Quorn Fileter med en sprød krydderskorpe

serves
til personer 2 - 4
cooking time
15 min
serves
125 Kcals * pr. portion
serves
1,3g mættet fedt * pr. portion

ingredienser

  • 4 Quorn Fileter, nedkølede (hvis du bruger Quorn Fileterne fra frost, så tø dem i køleskabet natten over eller i mikroovnen)
  • 3 skiver ciabattabrød (ca. 50 g)
  • ¼ lille løg
  • 1 lille hvidløgsfed
  • 8 g blandede krydderurter, eks. persille, basilikum og rosmarin
  • 8 g reven parmesanost (vegetarisk)
  • Reven skræl af ¼ citron
  • Sort peber efter smag
  • 1 æg, pisket

Opskrift

Forvarm ovnen til 180 ˚C/350 F.

Læg brødet i en food processor og blend, indtil brødet bliver til grove krummer. Hæld krummerne over i en skål.

Læg løget, hvidløget og de friske krydderurter i food processoren og blend; rør derefter blandingen sammen med brødkrummerne, osten, citronskrællen og den sorte peber.

Hæld brødkrummeblandingen over på en tallerken. Tag en Quorn Filet og dyp den først i det piskede æg og dæk den derefter med brødkrummer. Læg Quorn Fileten på et let smurt stykke bagepapir og gentag med de resterende tre Quorn Fileter. Bag Quorn Fileterne i midten af ovnen i 12 minutter, eller indtil de er gyldne.

Tip: Prøv at servere retten med sauterede champignoner eller en salat af friske blade.

udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig