Skip to main content

Quorn grøntsagskarry

Meat free curry recipe made with Quorn Mince, cauliflower, carrots and lentils garnished with coriander served in a black pot

Prøv vores lækre opskrift på et sundere, kødfrit alternativ til din yndlingskarryret. Vores karry med Quorn fars byder på løg, champignon, linser, blomkål og en fantastisk krydderiblanding. Hver portion indeholder mindre end 300 kalorier, har et lavt indhold af både fedt og mættet fedt samt et højt indhold af protein - og så dækker den tre ud af dagens seks portioner frugt og grønt.

Til personer 4

25 mins

Ligetil

247 kcal
(Pr. servering)

10g af fedt

13 g fibre
(Pr. servering)

25 g protein
(Pr. servering)

Vegetarian Quorn Mince product packaging with nutritional information

Lavet med Quorn fars

Rig på protein

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

  • 300 g. Quorn fars
  • 1 stor kartoffel, skrællet og skåret i små bidder
  • 175 g. blomkål (medium str.), skåret i bidder
  • 1 glas madras karry cooking sauce
  • 175 g. grønne ærter
  • 2 håndfulde friske babyspinatblade
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Blancher kartofler og bkomkål i 8-10 minutter
  2. Kom karrysovsen i en stor pande og opvarm den stille og roligt
  3. Tilsæt Quorn hakket, kartoffel og blomkål til sovsen. Bring sovsen i kog, reducer varme nog lad det simre i yderligere 10 minutter under jævnlig omrøring.
  4. Tilføj ærter og spinat, lad det koge i 2-3 minutter og smag til.
  5. Server karryretten med mango chutney, naan eller chapatti brød og ris.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter