Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Quorn grøntsagskarry

serves
til personer 4
cooking time
25 min
serves
246.8 Kcals * pr. portion
serves
1.6g mættet fedt * pr. portion

ingredienser

  • 300 g. Quorn hakket
  • 1 stor kartoffel, skrællet og skåret i små bidder
  • 175 g. blomkål (medium str.), skåret i bidder
  • 1 glas madras karry cooking sauce
  • 175 g. grønne ærter
  • 2 håndfulde friske babyspinatblade
  • Salt og peber

Opskrift

  1. Blancher kartofler og bkomkål i 8-10 minutter
  2. Kom karrysovsen i en stor pande og opvarm den stille og roligt
  3. Tilsæt Quorn hakket, kartoffel og blomkål til sovsen. Bring sovsen i kog, reducer varme nog lad det simre i yderligere 10 minutter under jævnlig omrøring.
  4. Tilføj ærter og spinat, lad det koge i 2-3 minutter og smag til.
  5. Server karryretten med mango chutney, naan eller chapatti brød og ris. 
udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig