Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Quorn-stykker og nudler i peanut butter sauce

serves
til personer 4
cooking time
20 min
serves
Kcals * pr. portion

ingredienser

  • 300 g Quorn-stykker
  • 1 pk nudler
  • 4 stk forårsløg
  • 3 stk gulerødder i stave
  • 1 lille broccoli i små buketter
  • 100 g mange tout ærter
  • 1 stk rød peberfrugt
  • 1 bdt frisk, hakket basilikum
  • ½ dl peanutbutter
  • Evt spinat eller feltsalat
  • Limebåde
  • Sauce
  • 1 dl peanutbutter
  • 1 dl grøntsagsbouillon (evt. vand og koncentrat)
  • 2 spsk ingefær saft
  • 3 spsk teriyaki sauce
  • 2 spsk brun farin
  • 1 spsk limesaft
  • 1 fed hvidløg
  • 1/8 til 1/4 tsk paprikaflager

Opskrift

  1. I en stor skål mixes saucen: 1 dl peanutbutter, grøntsagsbouillon, teriyaki sauce, brun farin, limesaft, hvidløg og rød peber. 
  2. Quorn-stykkerne vendes derefter i ½ beanutbutter og ½ dl vand og derefter knust cornflakes. Bages derefter i 8 min ved 200 grader i ovnen - man kan benytte ristede sesamfrø i stedet for cornflakes, men retten vil så indeholde mere fedt.  
  3. Gulerødder og broccoli blancheres - hvilket vil sige lægges i en gryde med kogende vand i et par min.  
  4. Sautér forårsløgene på en medium varm pande. Tilsæt gulerødder, broccoli, mange tout og peberfrugt. Det hele koges igennem i et par min.  
  5. Nudlerne koges som angivet på pakken, sigtes og vendes på en pande med peanutbuttersaucen og holdes derefter varme.  
  6. Mix nudler og grøntsager og smag til med salt, peber, sukker, teriyaki sauce og limesaft. Det hele anrettes på tallerkner, og oven på nudlerne lægges Quorn-stykkerne.
udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig