Quorn fileter med citrondressing og asparges

Bliv inspireret af denne ret med veganske Quorn fileter, der serveres med cayennepeber og asparges. Pyntes med et skarpt skvæt citronsaft.

Til personer 2

10 mins

A Little Effort

178 kcal
(Pr. servering)

Ingredienser

  • 2 Quorn fileter
  • 1 spsk mel
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk sort peber
  • ½ tsk cayenne-peber
  • 1 tsk citronskræl
  • 1 spsk vegetabilsk olie
  • 250 g asparges, skrællede og skåret efter behov
  • 1 citron, skåret i skiver
  • 1 spsk ahornsirup
  • 1 spsk vegansk smør
  • 1 spsk citrontimian

Fremgangsmåde

  1. Bland melen, cayenne-pebret, salt, sort peber og citronskrællen i en plastikpose. Tilføj Quorn Fileterne og ryst, indtil de er dækket af blandingen.
  2. Forvarm den vegetabilske olie på en pande og steg Quorn Fileterne i 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldne. Skær hver Quorn Filet i ca. 4 stykker og hold dem varme.
  3. Steg aspargesene let, indtil de blevet lidt bløde. Smag til med salt og peber og hold dem varme.
  4. Steg citronskiverne på panden med lidt smør i et par minutter på hver side, indtil de er karamelliserede. Hold citronskiverne varme.
  5. Tilføj ahornsirupen og smørret til panden, og lad det varme i 1-2 minutter, inden citrontimianen tilføjes. Hæld dressingen over Quorn Fileterne, aspargesene og citronskiverne.