Risotto med Quorn fars og timian
Med denne opskrift er det ris, der er i centrum! Denne risotto med Quorn fars er fyldt til randen med aromatisk timian og rig, vegetarisk parmesan, der strøs på den færdige ret.
Lavet med Quorn fars
Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 150 gr. Quorn fars
- 1 spsk. olivenolie
- 1 løg, fint hakket
- 1 stang selleri, fint hakket
- 5 gr. timianblade og et par ekstra til pynt
- 100 gr. arborioris
- 60 ml. hvidvin, kan udelades
- 350-500 ml. grøntsagsbouillon, der holdes varm i en gryde
- 20 gr. vegetarisk parmesan, reven, plus lidt ekstra til pynt
Fremgangsmåde
- Sæt en mellemstor gryde over mellemvarme. Tilføj ½ spsk. olivenolie og dernæst selleri og løg. Steg det hele, indtil grøntsagerne begynder at blive gennemsigtige, og tilføj så timian. Steg i yderligere 1 minut, inden arboriorisene tilføjes; rør rundt i gryden så alt bliver dækket af olien. Tilføj hvidvinen, (hvis denne benyttes), og rør rundt, indtil den er fordampet. Tilføj bouillonen lidt efter lidt, indtil arboriorisen er bløde og cremede, men stadig har lidt bid. Rør den revne parmesan i retten.
- Varm i mellemtiden den resterende olie i en stegepande over mellemvarme. Tillføj Quorn farsen til stegepanden og steg i 2 minutter. Rør halvdelen af farsen i risottoen.
- Hæld risotto op på to tallerkener og slut af med at hælde den resterende Quorn fars og lidt ekstra timianblade og parmesan over.
OPSKRIFTINSPIRATION
Se alle opskrifterOpskrifter
Vegetarisk beef wellington med Quorn Fars
Til personer 6
50 mins
557 kcal
(Pr. servering)
Opskrifter
Winter-power bowl med stegte grøntsager og Quorn Fars
Til personer 4
65 mins
661 kcal
(Pr. servering)
Opskrifter
Spaghetti bolognese-kopper med Quorn fars
Til personer 12
50 mins
97 kcal
(Pr. servering)
Opskrifter
Karry med Quorn fars, spinat og søde kartofler
Til personer 4
15 mins
315 kcal
(Pr. servering)