Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Salat med veganske nuggets

serves
til personer 4
cooking time
20 min
serves
422 Kcals * pr. portion

ingredienser

  • 280 g Quorn veganske nuggets
  • 600 g blandede rodfrugter (f.eks. kartofler, pastinakker, gulerødder)
  • 200 g edamamebønner
  • 100 g frisk spinat
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • 2 ½ tsk Maizena
  • 4 spsk ris- eller hvidvinseddike
  • 4 spsk sukker
  • 4 spsk ketchup
  • 1 tsk salt
  • 2 dl vand
  • 1 spsk olie

Opskrift

1. Skær rodfrugterne i strimler og sæt dem i ovnen med lidt olie på 250 grader i cirka 20 minutter. Pas på at de ikke brænder på. Krydr med salt og peber.

2. Tilbered dine nuggets efter anvisningen på emballagen.

3. Sauce: Kog alle ingredienserne i en gryde. Opløs maizenaen i lidt vand og hæld den i saucen. Kog yderligere i nogle minutter. Lad saucen køle af.

4. Vend nuggets, rodfrugtsfritter, edamamebønner og spinat i en skål. Hæld saucen over og servér.

udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig