Stegte Quorn fileter i skiver med frisk spinatsalat, mandler, avocado og tomatsaft
Denne opskrift på en let spinatsalat pyntes med kødfri Quorn kylling samt en hurtig og nem dressing og er perfekt til madpakken, hvis du gerne vil have masser af protein og jern til frokost.
Til personer 4
25 mins
Midtimellem
307 kcal
(Pr. servering)
Lavet med Quorn fileter
Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 280 g stegte Quorn fileter i skiver (2 pakker)
- 400 g frisk spinat
- 80 g mandler, flækkede og ristede
- 1 avocado
- 100 ml tomatsaft
- 10 ml ekstra jomfru olivenolie
- Salt efter smag
- Peber efter smag
Fremgangsmåde
- Rens den friske spinat i koldt vand og tør godt.
- Varm en lille spsk olivenolie på en pande og steg Quorn Filet-skiverne, indtil de er gyldne.
- Bland i mellemtiden tomatsaften med en spsk olivenolie, salt og peber og rør grundigt.
- Skræl avocadoen og skær den i skiver; gem dem til senere under et stykke vådt køkkenrulle.
- Nu skal retten samles: fordel den friske spinat på tallerkenerne og anret de stegte skiver Quorn Fileter ovenpå. Pynt med mandler og avokadoskiver.
- Hæld lidt tomatsaft og olivenolie over den færdige ret.
OPSKRIFTINSPIRATION
Se alle opskrifterOpskrifter
Quorn fileter med oliven, soltørrede tomater og kapers
Til personer 4
20 mins
414 kcal
(Pr. servering)
Opskrifter
Cremet pot pie med fennikel, champignoner, camembert og Quorn Fileter
Til personer 4
75 mins
573 kcal
(Pr. servering)
Opskrifter
Grillet Teriyaki Quorn Fileter og Ananas Buddha Bowl
Til personer 4
40 mins
280 kcal
(Pr. servering)
Opskrifter
Quorn fileter med citrondressing og asparges
Til personer 2
10 mins
178 kcal
(Pr. servering)