Skip to main content

Stegte Quorn fileter i skiver med frisk spinatsalat, mandler, avocado og tomatsaft

Denne opskrift på en let spinatsalat pyntes med kødfri Quorn kylling samt en hurtig og nem dressing og er perfekt til madpakken, hvis du gerne vil have masser af protein og jern til frokost.

Til personer 4

25 mins

Midtimellem

307 kcal
(Pr. servering)

A bag of Quorn Fillets showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn fileter

Rig på protein

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

  • 280 g stegte Quorn fileter i skiver (2 pakker)
  • 400 g frisk spinat
  • 80 g mandler, flækkede og ristede
  • 1 avocado
  • 100 ml tomatsaft
  • 10 ml ekstra jomfru olivenolie
  • Salt efter smag
  • Peber efter smag

Fremgangsmåde

  1. Rens den friske spinat i koldt vand og tør godt.
  2. Varm en lille spsk olivenolie på en pande og steg Quorn Filet-skiverne, indtil de er gyldne.
  3. Bland i mellemtiden tomatsaften med en spsk olivenolie, salt og peber og rør grundigt.
  4. Skræl avocadoen og skær den i skiver; gem dem til senere under et stykke vådt køkkenrulle.
  5. Nu skal retten samles: fordel den friske spinat på tallerkenerne og anret de stegte skiver Quorn Fileter ovenpå. Pynt med mandler og avokadoskiver.
  6. Hæld lidt tomatsaft og olivenolie over den færdige ret.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter