Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Vegansk hot & spicy burger med pink slaw

serves
til personer 4
cooking time
40 min
serves
562.5 Kcals * pr. portion
serves
4.6g mættet fedt * pr. portion

ingredienser

  • 1 pakke Quorn vegansk hot & spicy burger
  • Pink slaw dressing:
  • 30 g. vegansk mayonnaise
  • 30 g. vegansk flødeost
  • 2 tsk. Varmt vand
  • 1 lille fed hvidløg (valgfrit)
  • Pink slaw:
  • ½ rødkål eller rødt spidskål
  • 1 lille løg, finthakket
  • Lime og coriander dressing:
  • 1 stort bundt frisk coriander
  • 2 spsk. Olivenolie
  • Skal og saft af en lime
  • 2 spsk. Tahin
  • ½ tsk. Spidskommen
  • Salt og peber efter smag
  • Søde kartoffelfritter:
  • 4 store, søde kartofler med skræl
  • Havsalt
  • Friskkværnet peber
  • 1-2 tsk. Røget paprika
  • 2 spsk. Olivenolie

Opskrift

Til at lave pink slaw:

  1. Bland den veganske mayonnaise, flødeost, vand og hvidløg sammen.
  2. Vend kål og løg sammen og kom dressingen over
  3. Smag det til med salt og peber

Til at lave fritter:

  1. Forvarm ovnen til 200 gr. (varmluft)
  2. Skær hver kartoffel på langs og dernæst i halve, så du får 8 strimler
  3. Kom dem ud på en bageplade og drys med salt, peber, paprika og olivenolie.
  4. Bag dem i ovnen i ca. 35-40 minutter indtil de er gyldne
  5. Kom vegansk hot & spicy burger i ovnen i de sidste 19 minutter

Til at lave lime og koriander dressing:

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og bland det indtil det bliver helt cremet.

Server burgeren på en bolle efter eget valg, top dem med koriander og lime dressingen og nyd burgeren sammen med de søde kartoffelfritter.

udskriv opskrift