Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Vegansk schnitzel med rösti

serves
til personer 4
cooking time
15 min
serves
Kcals * pr. portion

ingredienser

  • 4 Quorn veganske schnitzler
  • 2 rødbeder, groftrevet
  • 2 pastinakker, groftrevet
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 1 lille rødløg, groftrevet og most
  • 2 mellemstore kartofler, skrællet og revet
  • 2 spsk (30 ml) olivenolie
  • 100 g asparges
  • 300 g cherrytomater
  • 4 spsk (60 ml) olivenolie
  • salt og friskmalet sort peber
  • 4 spsk (60 ml) sojayoghurt eller vegansk yoghurt
  • 1 tsk (5 ml) peberrod
  • 1 gul rødbede, skåret i tynde skiver
  • rucolablade

Opskrift

  1. Put alle ingredienserne til röstien i en skål og bland det godt. Varm olivenolien op i en stegepande. Del röstiblandingen i fire portioner og steg dem i den varme olivenolie i 2-3 minutter på hver side.
  2. Placér asparges og cherrytomater på en bageplade, stænk dem med halvdelen af olivenolien, krydr med salt og peber og lad dem stå på grill i 4 minutter.
  3. Bland sojayoghurt eller vegansk yoghurt med peberrod.
  4. Varm resten af olivenolien op, og steg dine Quorn Vegan Schnitzel på begge sider, indtil de er gyldenbrune.

 Læg en rösti på hver tallerken og top den med asparges, en Quorn Vegan Schnitzel og en skefuld peberrodsblanding. Servér med de ristede cherrytomater, rødbedeskiverne og rucolaen.

udskriv opskrift