Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Vegetarisk kødsovs

serves
til personer 4
cooking time
10 min
serves
371 Kcals * pr. portion

ingredienser

  • 300 g Quorn-fars
  • 2 hvidløgsfed
  • 1 gult løg
  • 2 gulerødder
  • 400 g hakkede tomater krydret med basilikum
  • 2 dl rødvin
  • 1 spsk grønsagsfond
  • 2 spsk honning
  • Salt
  • Peber
  • Olie til stegning
  • 250 g ukogt spagetti
  • Parmesan
  • Friske krydderurter

Opskrift

Kog pastaen efter anvisningerne.

Skræl løg, hvidløg og gulerødder og riv dem fint.

Varm olien i stegepanden. Steg farsen, gulerødder, løg og hvidløg på middelvarme, til de får farve. Tilsæt de resterende ingredienser og bland godt. Lad det småsimre cirka 10-15 minutter. Smag til med salt og peber.

Server med nykogt pasta, parmesan og friske krydderurter.

udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig