Skip to main content

Vegetarisk kødsovs  

Få varmen her til aften med denne spaghetti bolognese, der laves med Quorn fars. Drys vegetarisk parmesanost over retten for at opnå ekstra smag.

Til personer 4

10 mins

Ligetil

371 kcal
(Pr. servering)

Vegetarian Quorn Mince product packaging with nutritional information

Lavet med Quorn fars

Rig på protein

Glutenfri

Ingen soja

Ingredienser

  • 300 g Quorn fars
  • 2 hvidløgsfed
  • 1 gult løg
  • 2 gulerødder
  • 400 g hakkede tomater krydret med basilikum
  • 2 dl rødvin
  • 1 spsk grønsagsfond
  • 2 spsk honning
  • Salt
  • Peber
  • Olie til stegning
  • 250 g ukogt spagetti
  • Parmesan
  • Friske krydderurter

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen efter anvisningerne.
  2. Skræl løg, hvidløg og gulerødder og riv dem fint.
  3. Varm olien i stegepanden. Steg farsen, gulerødder, løg og hvidløg på middelvarme, til de får farve. Tilsæt de resterende ingredienser og bland godt. Lad det småsimre cirka 10-15 minutter. Smag til med salt og peber.
  4. Server med nykogt pasta, parmesan og friske krydderurter.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter