Vegetarisk kødsovs  

Få varmen her til aften med denne spaghetti bolognese, der laves med Quorn fars. Drys vegetarisk parmesanost over retten for at opnå ekstra smag.

Til personer 4

10 mins

Easy

371 kcal
(Pr. servering)

Ingredienser

  • 300 g Quorn fars
  • 2 hvidløgsfed
  • 1 gult løg
  • 2 gulerødder
  • 400 g hakkede tomater krydret med basilikum
  • 2 dl rødvin
  • 1 spsk grønsagsfond
  • 2 spsk honning
  • Salt
  • Peber
  • Olie til stegning
  • 250 g ukogt spagetti
  • Parmesan
  • Friske krydderurter

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen efter anvisningerne.
  2. Skræl løg, hvidløg og gulerødder og riv dem fint.
  3. Varm olien i stegepanden. Steg farsen, gulerødder, løg og hvidløg på middelvarme, til de får farve. Tilsæt de resterende ingredienser og bland godt. Lad det småsimre cirka 10-15 minutter. Smag til med salt og peber.
  4. Server med nykogt pasta, parmesan og friske krydderurter.