Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

Vegetarisk stroganoff

serves
til personer 4
cooking time
15 min
serves
473 Kcals * pr. portion

Lakto-ovo-vegetarisk variant af hverdagsklassikeren bøf stroganoff.

ingredienser

  • 300g Quorn Filéer
  • 1 gult løg
  • 2 dl creme fraiche
  • 200 g hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 spsk dijonsennep
  • Olie til stegning
  • Salt
  • Peber
  • 200 g ukogt ris

Opskrift

1. Kog risene efter brugsanvisningen på pakken

2. Skræl løgene og hak dem fint. Skær de optøede Quorn Filéer i strimler. Steg strimlerne og løgene i olie i nogle minutter, indtil løgene bliver bløde. Tilsæt tomatpuré.

3. Hæld de hakkede tomater, creme fraichen og sennepen i. Spæd eventuelt op med lidt vand. Lad det simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.

4. Servér med kogt ris.

udskriv opskrift
Andre opskrifter,
der måske er noget
for dig