Vegetarisk stroganoff

Nyd dette varmende, mættende måltid i den søde juletid. Serveres med vegetariske Quorn fileter, tomater, løg og en god skefuld creme fraiche.

Til personer 4

15 mins

Easy

473 kcal
(Pr. servering)

12.5 g protein
(Pr. servering)

Ingredienser

  • 300g Quorn fileter
  • 1 gult løg
  • 2 dl creme fraiche
  • 200 g hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 spsk dijonsennep
  • Olie til stegning
  • Salt
  • Peber
  • 200 g ukogt ris

Fremgangsmåde

  1. Kog risene efter brugsanvisningen på pakken
  2. Skræl løgene og hak dem fint. Skær de optøede Quorn Filéer i strimler. Steg strimlerne og løgene i olie i nogle minutter, indtil løgene bliver bløde. Tilsæt tomatpuré.
  3. Hæld de hakkede tomater, creme fraichen og sennepen i. Spæd eventuelt op med lidt vand. Lad det simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.
  4. Servér med kogt ris.