Når du besøger vores websted, anvender vi cookies. Det er oplysninger, der gør, at vi kan bibeholde din forbindelse til vores websted. Disse cookies bruges ikke til at indsamle eller gemme oplysninger, der kan identificere personer.

SundtProtein

Hvorfor er protein så vigtigt?

Proteinrige fødevarer har længe været populære blandt folk, der fører en aktiv livsstil. Når man ser på, hvad protein gør for kroppen, er det nemt at se hvorfor: Protein består nemlig af essentielle aminosyrer, som danner byggestenene i vores knogler, muskler og blod.

Sammen med motion som en del af en sund livsstil kan protein hjælpe dig med at øge din muskelmasse og din samlede styrke. Det kan reducere den tid, du skal bruge for at komme dig efter en hård løbetur eller anstrengende træning, og det udgør en væsentlig del af antistofferne, der holder dig sund. Det findes også i dit hår og dine negle, så når du spiser masser af protein af høj kvalitet, ser du både godt ud og har det godt.


Hvorfor skal du vælge Quorn™-fars som en sund kilde til protein*?

Nogle proteinkilder indeholder mættet fedt, men det gør Quorn ikke. Produkter som Quorn™-fars og Quorn™-stykker er en ernæringsmæssigt sund kilde til protein*, som kan hjælpe dig med at vedligeholde normale knogler og muskelmasse. Disse produkter er også en kilde til kostfibre og har et lavt indhold af mættet fedt, hvilket er ideelt, hvis du fører en aktiv livsstil.

Det anbefales, at man spiser 50 g protein hver dag. Produkter som Quorn™ har et højt indhold af protein, men har mindre mættet fedt i forhold til andre lignende proteinkilder. Du kan blande Quorn-produkter med andre sunde proteinholdige fødevarer, såsom kidneybønner, til at lave lækre retter. En portion Quorn-chili har 399 kalorier, over 20 g protein og kun 0,8 g mættet fedt.


Lave mad med Quorn

Quorn er let at bruge. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at få det bedste ud af dine Quorn måltider.

  • Quorn er let at bruge. Quorn fødevarer kan tilberedes i ovn, grill, komfur eller mikroovn. Quorn kan tilberedes på samme måde som du gør med kød og fjerkræ, men ofte meget hurtigere. De er lækre, velsmagende og lette at tilberede. Quorn hakkekød og Quorn stykker kan tilberedes fra frost, så der er ingen grund til at tø op. Dette betyder at du kan tilberede en Chili con Quorn på tyve minutter.
  • I modsætning til kød, svinder Quorn produkter ikke ind, når de bliver tilberedt. Dette betyder, at en 350g pakke med Quorn kølet hakkekød vil svare til 500g hakket oksekød. Desuden kan, Quorn hakkekød tilberedes på en tredjedel mindre tid end almindeligt hakket oksekød. 
  • Der er ingen grund til at pre-marinere dine Quorn produkter. (Du kan selvfølgelig altid marinere med alle dine foretrukne marinader hvis du ønsker dette.) 
  • Som med alle fødevarer, sørg for at Quorn bliver rigtig opvarmet før det spises, men pas på at du ikke kommer til at overkoge produktet. I modsætning til andre produkter ændrer Qourn produkter ikke farve eller struktur.
  • Efter madlavning, kan du gemme eventuelle rester af Quorn måltidet i køleskabet i op til 24 timer.