Loading
Opskrifter

Barbecue pizza

Denne lækre pizza er så let at tilberede – og hele familien vil elske den!

Til personer 4-6

25 min

Ligetil

440 kcal
(Pr. servering)

Lavet med Quorn fars

Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja

Ingredienser

  • 300 g Quorn fars
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 løg, hakket
  • 4 spsk barbecuesauce (opskrift findes nedenfor, hvis du foretrækker den hjemmelavet)
  • 1 spsk vegetarisk Worcestershiresauce
  • 4 spsk ketchup
  • 2 tsk sennep
  • 2 spsk majs fra dåse
  • 2 x 25 cm pizzabunde
  • 1 spsk tomatpuré
  • 100 g reven Monterey Jack-ost el.lign.
  • En håndfuld rucolablade til pyntning
  • 8 spsk farinsukker
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 spsk honning
  • ½ tsk vegetarisk Worcestershiresauce
  • ½ tsk stødt allehånde
  • ¼ tsk hvidløgspulver
  • ½ tsk cayenne-peber
  • 1 spsk flydende røgaroma
  • 150 ml ketchup

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 180 ˚C/350 F.
  2. Forvarm olien i en pande ved mellemvarme og steg løgene let i 4-5 minutter, indtil de er bløde. Rør barbecuesaucen, den vegetariske Worcestershiresauce, ketchup og sennep i og varm blandingen, indtil den er jævnt varm. Tilføj Quorn Farsen og majsen og lad blandingen varme i yderligere 2-3 minutter, inden du tager panden af kogepladen.
  3. Læg pizzabundene på et stykke bagepapir, pensl med tomatpuré og drys ca. ¼ af den revne ost over. Fordel Quorn Fars-blandingen på bundene og slut af med den resterende ost.
  4. Bag pizzaerne i 15-20 minutter, indtil de er gyldne. Tag dem ud af ovnen og pynt med lidt rucolablade.
  5. Spis pizzaerne med en tomat- og basilikumsalat. Hvis du gerne vil have en stærkere og mere krydret pizza, kan du prøve at erstatte halvdelen af barbecuesaucen med Srirachasauce. Hvis du har barbecuesauce tilovers, kan den gemmes i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 2 uger.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter