Moderne slaveri

Vi er et multinationalt fødevarefirma, der er specialiseret i produktion af madvarer fremstillet af Mycoprotein™, en næringsmæssigt sund kilde til protein. Vi har globale forsyningskæder og anerkender, at moderne slaveri er et komplekst problem i denne henseende. Vi er dedikerede til at samarbejde med vores kunder, leverandører og ansatte for at forhindre trafficking og moderne slaveri fra vores egen virksomhed og vores forsyningskæder. Vi holder os selv og vores forsyningskæder ansvarlige for at overholde Modern Slavery Act vedtaget i det britiske parlament i 2015.

Forhold til leverandører

Vi evaluerer vores forsyningskæder internt som en del af vores risikoafdækning for at imødegå risici for trafficking og slaveri, og vi foretager revision af vores leverandører, som evaluerer alle aspekter af forsyningskæden, inklusive sikkerhed, trafficking, børnearbejde og andet, der kræves af loven. Virksomheden vil ikke støtte eller samarbejde med nogen anden virksomhed, der bevidst er involveret i slaveri eller trafficking.

Human Resources

Nøglepersoner i vores virksomhed har den nødvendige viden til at overholde vores forpligtelser. Vores politikker opdateres regelmæssigt for at sikre, at de overholder reglerne. Der er en instans for ansatte, hvor de kan indberette mulige problemstillinger angående slaveri og/eller trafficking i vores organisation eller vores forsyningskæder ved hjælp af vores Whistleblowing politik.

Lederskab

Virksomhedens direktører og topledelse har ansvaret for implementering af denne erklæring og dens mål og at sørge for tilstrækkelige ressourcer (træning mv.) og investeringer til at sikre, at slaveri og trafficking bliver forhindret indenfor organisationen og dens forsyningskæder. Denne erklæring bliver evalueret og udgivet årligt.

Kevin Brennan Adm. direktør, Quorn Foods Ltd Marts 2016