Citron- og chililinguine med Quorn stykker 3 out of 5, 1 based on 43 ratings

Opskrifter

Citron- og chililinguine med Quorn stykker

43

Vurder denne opskrift

Prøv denne saftige, smagsfulde citron- og chili-linguine, der er inspireret af det italienske køkken. Quorn stykker steges perfekt gyldne i citronsaft og olivenolie, inden hvidløg og chili tilføjes og tager retten til nye højder. Det hele samles med fløde og citronskal samt et drys basilikum. Det er en ret, der er nem at lave og lækker at spise.

451 Kcal Pr. servering
Til personer 4
15 min

Ingredienser

  • 300 gr. kødfri Quorn kyllingestykker fra frost
  • 1 bouillonterning med grøntsagssmag
  • 225 gr. tørret linguine- eller spaghettipasta
  • 2 spsk. olivenolie
  • Skallen og saften fra 1 citron
  • 1 stort hvidløgsfed, fint hakket
  • 1 rød chili, fint hakket (gem lidt til at pynte med)
  • Friskkværnet, sort peber
  • 3 spsk. frisk basilikum i tynde strimler
  • 150 ml. madlavningsfløde (kan udelades)

Lavet med Quorn fars

Se produkt