Fajita med Quorn-stykker og mangosalsa

Nyd vores Quorn Stykker tilberedt i et væld af krydderier i en wrap med frisk mango og avocado.

Til personer 4

50 mins

A Little Effort

405 kcal
(Pr. servering)

18g af fedt

Ingredienser

  • 300 g Quorn stykker
  • ½ spsk vegetabilsk olie
  • 1 snittet løg
  • 1 rød peber, snittet fint
  • 2 fed knuste hvidløg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk chillipulver
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • Skal og saft af ½ lime

Salsa

  • ½ mango skåret i små tern
  • ½ rødløg i tern
  • ½ tsk citronsaft
  • 4 tsk mangochutney
  • 1 moden avocado i skiver uden skal og sten
  • 4 varme tortillaer
  • Friskhakket koriander

Fremgangsmåde

  1. Varm olien i en slip-let pande. Tilsæt Quorn-stykker og steg i fem minutter eller til stykkerne bliver gyldne. Tilsæt løg og pebre og steg i yderligere fem minutter eller indtil de er bløde. Kom hvidløg,
  2. krydderier og lime over. Bland godt i endnu fem minutter for at sikre, at løgene er bløde.
  3. Kom mango, rødløg og mangochutney i en stor skål. Bland, overdæk og sæt på køl.
  4. Kom omkring fem skiver avocado i hver tortilla med en skefuld fajitamix. Kom mangosalsa ovenpå og drys med frisk koriander.
  5. Rul fast sammen og kom enten rullen i sølvpapir som en hurtig snack eller server med salat og sprøde kartoffelbåde.