Grillede grøntsager med veganske nuggets og tomatrelish
Prøv vores veganske Quorn nuggets med hjemmelavet dip, hvis du trænger til en velsmagende snack. De sprøde nuggets passer perfekt til dip og vil helt sikkert falde i god jord hos ungerne.
Til personer 4
40
mins
Easy
417 kcal (Pr. servering)
Vegansk
Ingredienser
1 pakke Quorn vegan nuggets
Grillede grøntsager:
2-3 rødbeder
2-3 gulerødder
2-3 pastinakker eller anden rodfrugt
1 helt hvidløg
Rosmarin
Olivenolie
Havsalt og peber efter smag
Tomatrelish:
5 mellemstore tomater
1/2 rødløg, skrællet og delt I fire lige store stykker
1 fed hvidløg
2 spsk. Olivenolie
1 knsp- salt og peber
½ tsk. Chiliflager
Fremgangsmåde
Skræl rodfrugterne og skær dem ud i stave eller bidder. Læg dem i et ovnfast fad. Skær det hele hvidløg over på midten og læg det sammen med rodfrugterne i det ildfaste fad. Krydr med salt, rosmarin og kom en god sjat olivenolie over.
Kom dem i ovnen og lad dem bage i ca 45 min på ca. 200 gr. Ved varmluft (225 i alm. Ovn). Tag dem ud, når de er gyldne og sprøde.
Læg tomater, løg og hvidløg på en bageplade, hæld olivenolie over og kom dem ind i ovnen sammen med grøntsagerne i ca. 15 min. Tag dem ud og lad det afkøle lidt. Fjern derefter skrællen fra tomaterne og kom det hele i en blender sammen med løg og hvidløg. Blend til det er groft hakket. Rør salt, peber og chiliflager i.
Kom Quorn nuggets i ovnen og lad dem bage i ovnen de sidste 15 minutter sammen med grøntsagerne.