Grøn thai-karry med Quorn stykker

En lækker, velsmagende og nærende grøn thai-karry, lavet med Quorn stykker.

Til personer 4

40 mins

A Little Effort

250 kcal
(Pr. servering)

Ingredienser

  • 300g Quorn stykker
  • 2 spsk. sojasauce light
  • 1-2 spsk. vegetabilsk olie
  • 2 spsk. grøn thai-karrypasta
  • 2 skalotteløg, fint hakkede
  • 1 grøn chili, fint hakket og uden frø
  • 3 hvidløgsfed, pressede
  • 400 gr. kokosmælk
  • 125 gr. babymajs, blancherede
  • 125 gr. grønne bønner, klargjorte og blancherede
  • 1 bundt friske asparges, klargjorte og blancherede
  • 1 squash, skåret i tynde skiver
  • 1 rød peberfrugt, skåret i tynde skiver og uden frø
  • 125 gr. pak choi, hvor bladene er revet fra hinanden
  • 1 spsk. limesaft
  • Lille håndfuld frisk koriander, hakket
  • 2 forårsløg, klargjorte og skåret i tynde strimler

Fremgangsmåde

  1. Marinér Quorn stykkerne i sojasaucen i op til 30 minutter.
  2. Varm olien i en wok, tilføj den grønne thai-karrypasta og steg i 2 minutter, mens der røres jævnligt.
  3. Tilføj skalotteløgene, chili og hvidløg og steg ved omrøring i 2 minutter. Rør de marinerede Quorn stykker i og steg i yderligere 1 minut.
  4. Hæld kokosmælken i og bring retten i kog. Tilføj de blancherede babymajs, grønne bønner, asparges, squash og den røde peberfrugt. Kog over mellemvarme i 3-4 minutter, mens der røres uafbrudt. Tilføj pak choi-bladene og dæk wokken til med låg i 1 minut, indtil bladene er blevet gennemdampede. Rør derefter den friske limesaft og halvdelen af den hakkede koriander i.
  5. Pynt med resten af korianderen og forårsløgene og servér med jasminris.