En lækker, velsmagende og nærende grøn thai-karry, lavet med Quorn stykker.
Til personer 4
40
mins
A Little Effort
250 kcal (Pr. servering)
Ingredienser
300g Quorn stykker
2 spsk. sojasauce light
1-2 spsk. vegetabilsk olie
2 spsk. grøn thai-karrypasta
2 skalotteløg, fint hakkede
1 grøn chili, fint hakket og uden frø
3 hvidløgsfed, pressede
400 gr. kokosmælk
125 gr. babymajs, blancherede
125 gr. grønne bønner, klargjorte og blancherede
1 bundt friske asparges, klargjorte og blancherede
1 squash, skåret i tynde skiver
1 rød peberfrugt, skåret i tynde skiver og uden frø
125 gr. pak choi, hvor bladene er revet fra hinanden
1 spsk. limesaft
Lille håndfuld frisk koriander, hakket
2 forårsløg, klargjorte og skåret i tynde strimler
Fremgangsmåde
Marinér Quorn stykkerne i sojasaucen i op til 30 minutter.
Varm olien i en wok, tilføj den grønne thai-karrypasta og steg i 2 minutter, mens der røres jævnligt.
Tilføj skalotteløgene, chili og hvidløg og steg ved omrøring i 2 minutter. Rør de marinerede Quorn stykker i og steg i yderligere 1 minut.
Hæld kokosmælken i og bring retten i kog. Tilføj de blancherede babymajs, grønne bønner, asparges, squash og den røde peberfrugt. Kog over mellemvarme i 3-4 minutter, mens der røres uafbrudt. Tilføj pak choi-bladene og dæk wokken til med låg i 1 minut, indtil bladene er blevet gennemdampede. Rør derefter den friske limesaft og halvdelen af den hakkede koriander i.
Pynt med resten af korianderen og forårsløgene og servér med jasminris.