Opskrift på hoisin-salatskåle med kødfri Quorn fars 2.9166666666667 out of 5, 1 based on 36 ratings

Opskrifter

Opskrift på hoisin-salatskåle med kødfri Quorn fars

36

Vurder denne opskrift

Alle Asiens smage venter i denne lækre fusionsret med Quorn fars, der marineres i en sauce af hoisin, soja og sherry. Steg farsen med forårsløg, vandkastanjer, bønnespirer og en god portion chili og servér det hele i en sprød salatskål med sukkerærter. Det er et måltid, der ikke bare er sundt, men som du sent vil glemme!

185 Kcal Pr. servering
Til personer 4
20 min

Ingredienser

  • 300 gr. kødfri Quorn fars
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. hoisinsauce
  • 2 spsk. sojasauce
  • 2 spsk. tør sherry eller risvin
  • 1 tsk. rød chili, fint skåret
  • 4 forårsløg, skåret i skiver
  • 50 gr. vandkastanjer, hakket fint
  • 50 ml. vand
  • 100 gr. risnudler, kogte
  • 60 gr. bønnespirer
  • 10 sukkerærter eller mangetout, udskårne og blancherede
  • Salatblade, brug eks. little gem eller romaine

Lavet med Quorn fars

Se produkt