Opskrift på hoisin-salatskåle med kødfri Quorn fars

Alle Asiens smage venter i denne lækre fusionsret med Quorn fars, der marineres i en sauce af hoisin, soja og sherry. Steg farsen med forårsløg, vandkastanjer, bønnespirer og en god portion chili og servér det hele i en sprød salatskål med sukkerærter. Det er et måltid, der ikke bare er sundt, men som du sent vil glemme!

Til personer 4

20 mins

Easy

185 kcal
(Pr. servering)

Ingredienser

  • 300 gr. kødfri Quorn fars
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. hoisinsauce
  • 2 spsk. sojasauce
  • 2 spsk. tør sherry eller risvin
  • 1 tsk. rød chili, fint skåret
  • 4 forårsløg, skåret i skiver
  • 50 gr. vandkastanjer, hakket fint
  • 50 ml. vand
  • 100 gr. risnudler, kogte
  • 60 gr. bønnespirer
  • 10 sukkerærter eller mangetout, udskårne og blancherede
  • Salatblade, brug eks. little gem eller romaine

Fremgangsmåde

  1. Bland hoisinsauce, soja, sherry og chili i en skål. Tilføj det nedkølede Quorn fars og rør godt for at sørge for, at saucen er fordelt; sæt derefter blandingen til side.
  2. Varm olien i en wok eller stor stegepande og steg forårsløgene i 1 minut.
  3. Tilføj Quorn farsen og steg under omrøring i 5 minutter. Tilføj vandkastanjer, bønnespirer og vand og steg i yderligere 1 minut, indtil grøntsagerne er blevet bløde.
  4. Anret salatbladene på serveringstallerkener for at samle den færdige ret. Fyld nudler i bunden af salatskålene og tilføj herefter hoisin-farsen. Slut af med at pynte med bønnespirer og sukkerærter eller mangetout.