Orientalsk suppe med Quorn stykker
Vores orientalske Quorn-suppe er klar på kun 15 minutter og er en sund og lækker idé til de dage, hvor du har ekstra travlt.
Til personer 4
15 mins
Ligetil
144 kcal
(Pr. servering)
4g af fedt
(Pr. servering)
Lavet med Quorn stykker
Rig på protein
Glutenfri
Lavt indhold af mættet fedt
Ingredienser
- 350 g. Quorn stykker
- 1200 ml. grøntsagsbouillon
- 1 fed hvidløg
- 1 rød chili, uden kerner og hakket
- 75 g. shitake svampe, tyndtskåret
- 75 g. babymajs, skåret på tværs
- 3 spsk. Tør sherry
- 3 spsk. Mørk soya
- 1 tsk. Miso pasta*
- 75 g. tynde ægnudler
- 1-2 forårsløg
Fremgangsmåde
- Hæld grøntsagsbouillonen i en stor gryde
- Tilføj hvidløg, chili, champignoner, babymajs, sherry og soya
- Bring retten i kog og lad den simre i 10 minutter
- Tilføj Quorn stykker, miso pasta og ægnudler og lad det koge i 3-4 minutter
- Smag til og kom mere soya i om nødvendigt
- Fordel suppen i skåle, pynt med forårsløg og server *Miso pasta er populær i japansk mad og er lavet af fermenteret ris eller soya.