Skip to main content

Orientalsk suppe med Quorn stykker

Vores orientalske Quorn-suppe er klar på kun 15 minutter og er en sund og lækker idé til de dage, hvor du har ekstra travlt.

Til personer 4

15 mins

Ligetil

144 kcal
(Pr. servering)

4g af fedt
(Pr. servering)

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn stykker

Rig på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mættet fedt

Ingredienser

  • 350 g. Quorn stykker
  • 1200 ml. grøntsagsbouillon
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød chili, uden kerner og hakket
  • 75 g. shitake svampe, tyndtskåret
  • 75 g. babymajs, skåret på tværs
  • 3 spsk. Tør sherry
  • 3 spsk. Mørk soya
  • 1 tsk. Miso pasta*
  • 75 g. tynde ægnudler
  • 1-2 forårsløg

Fremgangsmåde

  1. Hæld grøntsagsbouillonen i en stor gryde
  2. Tilføj hvidløg, chili, champignoner, babymajs, sherry og soya
  3. Bring retten i kog og lad den simre i 10 minutter
  4. Tilføj Quorn stykker, miso pasta og ægnudler og lad det koge i 3-4 minutter
  5. Smag til og kom mere soya i om nødvendigt
  6. Fordel suppen i skåle, pynt med forårsløg og server *Miso pasta er populær i japansk mad og er lavet af fermenteret ris eller soya.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter