Skip to main content

Orientalsk suppe med Quorn stykker

Vores orientalske Quorn-suppe er klar på kun 15 minutter og er en sund og lækker idé til de dage, hvor du har ekstra travlt.

Til personer 4

15 mins

Ligetil

144 kcal
(Pr. servering)

4g af fedt
(Pr. servering)

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn stykker

Rig på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mættet fedt

Cook mode (Keep screen awake)

Ingredienser

  • 350 g. Quorn stykker
  • 1200 ml. grøntsagsbouillon
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød chili, uden kerner og hakket
  • 75 g. shitake svampe, tyndtskåret
  • 75 g. babymajs, skåret på tværs
  • 3 spsk. Tør sherry
  • 3 spsk. Mørk soya
  • 1 tsk. Miso pasta*
  • 75 g. tynde ægnudler
  • 1-2 forårsløg

Fremgangsmåde

  1. Hæld grøntsagsbouillonen i en stor gryde
  2. Tilføj hvidløg, chili, champignoner, babymajs, sherry og soya
  3. Bring retten i kog og lad den simre i 10 minutter
  4. Tilføj Quorn stykker, miso pasta og ægnudler og lad det koge i 3-4 minutter
  5. Smag til og kom mere soya i om nødvendigt
  6. Fordel suppen i skåle, pynt med forårsløg og server *Miso pasta er populær i japansk mad og er lavet af fermenteret ris eller soya.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter