Pasta a la Quorn

En pastavariant med Quorn-fileter, martini, tomater og rucolasalat. En lækker opskrift til et let og hurtigt måltid

Til personer 4

15 mins

A Little Effort

Ingredienser

  • 300 g Quorn fileter (6 stk)
  • 300 g pasta
  • ½ tsk olivenolie
  • 2 tsk små skalotteløg
  • 30 g soltørrede tomat
  • ¾ dl extra dry Martini (vermouth)
  • 2,5 dl madlavningsfløde (18%)
  • 200 g cherrytomater
  • 1 bdt frisk, hakket basilikum
  • 100 g rucola salat
  • 25 g pinjekerner

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  2. Hak skalotteløgene, og sautér dem klare, uden at de tager farve.
  3. Tilsæt de hakkede soltørrede tomater.
  4. Tilsæt Martini og kog den næsten væk ved lav varme.
  5. Tilsæt madlavningsfløden (alm. fløde 13% kan bruges, men skal så blandes med lidt Maizena inden tilsætning), og kog saucen lidt ind.
  6. Steg Quorn-fileterne på en pande. Fileterne kan tages direkte fra fryseren og steges i 10 min ved moderat varme.
  7. Cherrytomaterne skæres i halve og vendes i saucen, som gives et let opkog.
  8. Før servering vendes rucola salaten og basilikum i saucen sammen med pastaen. Det hele smages til med salt og peber og evt. med lidt sukker og eddike.
  9. Pasta, rucola og sauce anrettes på tallerknerne lige før serveringen, og Quorn-fileterne skæres i pæne stykker og anrettes over på pastaen.