Quorn bolognese

Prøv denne opskrift på en hurtig omgang spaghetti bolognese, som laves med Quorn fars, champignon og løg samt en lækker tomatsauce. Denne ret kan selvfølgelig tilpasses din egen favorit Bolognese. Bare brug Quorn-fars i stedet for hakket oksekød.

Til personer 4

15 mins

Easy

464 kcal
(Pr. servering)

14g af fedt

£ 0.92.00
(Pr. servering)

22.8 g protein
(Pr. servering)

Ingredienser

  • 350 g Quorn fars
  • 30 ml oliven olie
  • 1 stk stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk blandede, tørrede urter
  • 1½ spsk rød pesto
  • ½ dl tomatpuré
  • 400 g hakkede tomater
  • 1½ dl rødvin
  • 1½ dl vand
  • Salt og peber
  • Spaghetti eller anden pasta

Fremgangsmåde

  1. Hak løget groft.
  2. Opvarm olien i en gryde.
  3. Tilsæt løg, knuste hvidløg og steg i 4-5 minutter eller til løgene er klare og bløde.
  4. Tilsæt Quorn-fars og tørrede urter og steg i yderligere 2-3 minutter så farsen bliver let brunet.
  5. Tilsæt pestoen, tomatpure, hk. tomater, rødvin og vand.
  6. Krydr med salt og peber, giv retten et opkog og lad den simre uden låg i 20 minutter.
  7. Smag til og server med spaghetti.