Quorn veganske nuggets på kebabfacon

Pitabrød der er propfyldt med lækkert fyld. Prøv den uimodståelige kombination af sprøde Quorn nuggets og en salat med tomater, løg, persille og mint, der alt sammen fyldes i et pitabrød. En tomatsauce med et godt skud chili får dine smagsløg til at danse, og en kølig sauce lavet på yoghurt, hvidløg og mint køler dem ned igen. Du vil slet ikke kunne holde fingrene for dig selv.

Til personer 4

25 mins

Easy

470 kcal
(Pr. servering)

12.6g af fedt

Ingredienser

  • 1 pakke Quorn vegan nuggets

  • Tomat-kebabsauce:

  • 100 g passata (sigtet tomat)

  • 1 spsk tomatpuré

  • En knivspids sukker

  • 1 tsk stødt spidskommen

  • ½ rød chili, finthakket

  • Salt og friskkværnet sort peber

  • Yogurt-kebabsauce:

  • 250 g vegansk yogurt

  • 1 fed hvidløg, knust

  • 1 spsk frisk mynte, finthakket

  • Tomatsalat:

  • 2 tomater

  • ½ rødløg, hakket i fine tern

  • 1 bundt frisk persille

  • 1 bundt frisk mynte

  • 1 spsk olivenolie

  • Saften af en halv citron

  • Salt og friskkværnet sort peber

  • Til servering:

  • 4 pitabrød

  • Romainesalat eller salat efter eget valg, revet i stykker

Fremgangsmåde

  1. Til tomat-kebabsaucen blend alle ingredienser til en lind sauce, og tilsæt krydderier efter behag.
  2. Til yogurt.kebabsaucen bland yoghurt med hvidløg og mynte. Smag til.
  3. Til salaten finhakkes tomater, løg, persille og mynte. Bland med olivenolie og citronsaft. Smag til.
  4. Steg Quorn-nuggets efter anvisningerne bag på pakken.
  5. Varm pitabrødet og fyld med stegte Quorn-nuggets, tomatsalat, salat og begge kebabsaucer.