Pitabrød der er propfyldt med lækkert fyld. Prøv den uimodståelige kombination af sprøde Quorn nuggets og en salat med tomater, løg, persille og mint, der alt sammen fyldes i et pitabrød. En tomatsauce med et godt skud chili får dine smagsløg til at danse, og en kølig sauce lavet på yoghurt, hvidløg og mint køler dem ned igen. Du vil slet ikke kunne holde fingrene for dig selv.
Til personer 4
25 mins
Easy
470 kcal
(Pr. servering)
12.6g af fedt
1 pakke Quorn vegan nuggets
Tomat-kebabsauce:
100 g passata (sigtet tomat)
1 spsk tomatpuré
En knivspids sukker
1 tsk stødt spidskommen
½ rød chili, finthakket
Salt og friskkværnet sort peber
Yogurt-kebabsauce:
250 g vegansk yogurt
1 fed hvidløg, knust
1 spsk frisk mynte, finthakket
Tomatsalat:
2 tomater
½ rødløg, hakket i fine tern
1 bundt frisk persille
1 bundt frisk mynte
1 spsk olivenolie
Saften af en halv citron
Salt og friskkværnet sort peber
Til servering:
4 pitabrød
Romainesalat eller salat efter eget valg, revet i stykker