Forvandl spaghetti bolognese, hele familiens klassiske livret, til lækre hapsere til ungerne!
Til personer 12
50
mins
A Little Effort
97 kcal (Pr. servering)
2.6g af fedt (Pr. servering)
Ingredienser
175 gr. Quorn fars
1 spsk. olivenolie samt lidt ekstra til smøring
½ løg, hakket fint
½ stilk selleri, hakket fint
½ gulerod, hakket fint
½ rød peberfrugt, hakket fint
1 hvidløgsfed, knust
400 gr. hakkede tomater
150 gr. spaghetti
5 spsk. reven ost
Fremgangsmåde
Forvarm din ovn til 180 C og smør en muffinform med 12 huller let med lidt olie.
Hæld olien i en kasserolle og varm den ved lavt blus. Tilsæt løg, selleri, gulerod, peberfrugt og hvidløg, læg låg på kasserollen og lad det hele stege i 10 minutter, mens du rører i det jævnligt. Tilsæt de hakkede tomater, rør det hele godt, og lad det simre i 5 minutter.
Tag kasserollen af varmen og blend blandingen med en stavblender, til den er jævn. Tilsæt Quorn farsen til blandingen og steg det hele i yderligere 10 minutter.
Bring i mellemtiden en gryde med vand i kog og tilbered spaghettien efter instruktionerne på pakken, minus to minutter, indtil den er tilberedt al dente. Hæld vandet fra spaghettien og skyl den under koldt vand.
Hæld spaghettien ned i kasserollen og bland det hele sammen. Tag en gaffel og en ske, drej spaghettien og saucen til små kugler og læg disse i muffinformen. Gentag dette, indtil muffinformen er fyldt op. Hæld reven ost over hver spaghetti-kop.
Sæt muffinformen i ovnen og lad retten bage i 10 minutter.
Lad de færdige spaghetti bolognese-kopper køle af i 5 minutter, inden de serveres.