Stegte Quorn fileter i skiver med frisk spinatsalat, mandler, avocado og tomatsaft

Denne opskrift på en let spinatsalat pyntes med kødfri Quorn kylling samt en hurtig og nem dressing og er perfekt til madpakken, hvis du gerne vil have masser af protein og jern til frokost.

Til personer 4

25 mins

A Little Effort

307 kcal
(Pr. servering)

Ingredienser

  • 280 g stegte Quorn fileter i skiver (2 pakker)
  • 400 g frisk spinat
  • 80 g mandler, flækkede og ristede
  • 1 avocado
  • 100 ml tomatsaft
  • 10 ml ekstra jomfru olivenolie
  • Salt efter smag
  • Peber efter smag

Fremgangsmåde

  1. Rens den friske spinat i koldt vand og tør godt.
  2. Varm en lille spsk olivenolie på en pande og steg Quorn Filet-skiverne, indtil de er gyldne.
  3. Bland i mellemtiden tomatsaften med en spsk olivenolie, salt og peber og rør grundigt.
  4. Skræl avocadoen og skær den i skiver; gem dem til senere under et stykke vådt køkkenrulle.
  5. Nu skal retten samles: fordel den friske spinat på tallerkenerne og anret de stegte skiver Quorn Fileter ovenpå. Pynt med mandler og avokadoskiver.
  6. Hæld lidt tomatsaft og olivenolie over den færdige ret.