Ingredienser

  • 4 Quorn veganske schnitzler
  • 2 rødbeder, groftrevet
  • 2 pastinakker, groftrevet
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 1 lille rødløg, groftrevet og most
  • 2 mellemstore kartofler, skrællet og revet
  • 2 spsk (30 ml) olivenolie
  • 100 g asparges
  • 300 g cherrytomater
  • 4 spsk (60 ml) olivenolie
  • salt og friskmalet sort peber
  • 4 spsk (60 ml) sojayoghurt eller vegansk yoghurt
  • 1 tsk (5 ml) peberrod
  • 1 gul rødbede, skåret i tynde skiver
  • rucolablade

Lavet med Vegan schnitzel

Se produkt

Bæredygtig næring

Vidste du?

Quorn spaghetti bolognese har 90% mindre mættet fedt end kødversionen

Spar CO2-udledning svarende til 20.000 kedler vand ved at bytte oksekød ud med Quorn fars en gang om ugen i et år

Vandforbruget på Quorn fars er 10x lavere end hakket oksekød

Få mere at vide

Leder efter inspiration?

Når du besøger vores hjemmeside, benytter vi cookies, som er små bidder af information, der giver os mulighed for at give dig den bedste oplevelse af vores hjemmeside. Disse cookies bruges ikke til at samle eller opbevare personlig identificerbar information.