Vegetarisk beef wellington med Quorn Fars 3 out of 5, 1 based on 2 ratings

Opskrifter

Vegetarisk beef wellington med Quorn Fars

2

Vurder denne opskrift

Prøv dette lækre twist på en klassisk vinteropskrift: en vegetarisk opskrift på beef wellington med Quorn Fars.

557 Kcal Pr. servering
Til personer 6
50 min

Ingredienser

  • 350 g Quorn Fars
  • 1 spsk vegetabilsk olie
  • 1 stort løg, fint hakket
  • 2 hvidløgsfed, fint hakkede
  • 200 g champignoner, rengjorte og skåret i tern
  • 200 ml grøntsagsfond
  • 3 g porcini-svampe, fint hakkede og hældt i grøntsagsfonden, så de kan rehydrere
  • 200 ml hvidvin
  • 100 ml kaffefløde
  • ¼ tsk chiliflager
  • Salt og sort peber efter smag
  • 100 g friske brødkrummer
  • 1 let pisket æg
  • 1 spsk frisk persille, fint hakket
  • 500 g færdiglavet butterdej
  • 1 æg, pisket let til at pensle dejen

Lavet med Quorn fars

Se produkt