Få varmen her til aften med denne spaghetti bolognese, der laves med Quorn fars. Drys vegetarisk parmesanost over retten for at opnå ekstra smag.
Til personer 4
10
mins
Easy
371 kcal (Pr. servering)
Ingredienser
300 g Quorn fars
2 hvidløgsfed
1 gult løg
2 gulerødder
400 g hakkede tomater krydret med basilikum
2 dl rødvin
1 spsk grønsagsfond
2 spsk honning
Salt
Peber
Olie til stegning
250 g ukogt spagetti
Parmesan
Friske krydderurter
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisningerne.
Skræl løg, hvidløg og gulerødder og riv dem fint.
Varm olien i stegepanden. Steg farsen, gulerødder, løg og hvidløg på middelvarme, til de får farve. Tilsæt de resterende ingredienser og bland godt. Lad det småsimre cirka 10-15 minutter. Smag til med salt og peber.
Server med nykogt pasta, parmesan og friske krydderurter.